Sling bag Murah di Shopee




Hai ! Dah jadi trend kan pakai sling bag ala-ala Korea, lebih-lebih lagi yang saiz kecik tu. Cantik sangat bila pakai kalau nak ke shopping mall, lunch or dinner dekat luar, pergi holiday dan sebagainya. Sebenarnya beg tu banyak dijual di Shopee. Murah-murah lagi tu. Kalau tak ada bajet nak beli yang mahal, beli lah dekat Shopee. Biarpun tak ada branding, tapi kita masih boleh bergaya dengan beg tu. Hihihi :D 

Banyak jenis sling bag yang cantik-cantik untuk anda pilih. Kepada lelaki, perempuan suka pakai sesuatu yang cantik. Sling bag ni cantik. Boleh lah hadiahkan kepada girlfriend anda atau yang ada wife tu hadiahkan lah kepada wife anda. Mesti mereka gembira sangat-sangat.

Kepada yang nak buat bisnes jual sling bag, anda boleh survey-survey kedai yang saya listkan di bawah untuk plan business anda. Manatau boleh dapat stok dari kedai tu. Jana pendapatan time sekarang ni dengan business online, sangat digalakkan. Sebab, dah ramai yang suka shopping di internet. 


Please take note! : Harga di bawah adalah harga yang ditawarkan pada hari saya membuka web mereka. Harga yang ditawarkan oleh mereka mungkin tidak tetap. Maaf jika berlaku sebarang perubahan harga di bawah. 


Di bawah adalah senarai kedai yang korang boleh beli. Tekan ja kedai tu untuk survey.

RM17.88
Tekan gambar kalau nak beli beg ni

RM14.58
Tekan gambar kalau nak beli beg ni

RM13.78
Tekan gambar kalau nak beli beg ni


RM11.90
Tekan gambar kalau nak beli beg ni


RM7.50
Tekan gambar kalau nak beli beg ni

RM5.00
Tekan gambar kalau nak beli beg ni


RM17.99
Tekan gambar kalau nak beli beg ni

RM15.67
Tekan gambar kalau nak beli beg ni

RM18.13
Tekan gambar kalau nak beli beg ni


Semoga hari anda baik dan luar biasa! Terima kasih kerana sudi membaca post saya :)

Post a Comment

6 Comments

  1. Haishhh. Datang tepat pada masanya.
    Ema baru survey handbag, nak gantikan yang dah lusuh ni pakai duit epenjana

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh bagus lahh :D dah boleh ootd dengan beg baruu ;) hihi

      Delete
  2. rambang mata ni, tatau plh mana satu.. semua cantik2

    ReplyDelete
  3. tak boleh lah tgk beg ni. nanti mesti asyik terbeli. skrg ni bila bukak shoppe je mesti tgk beg2 mcm ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe kann barang dekat shopee ni kuat menghasut betul utk beli :D

      Delete