Best Quote of the day #3

 


John Dewey

Education is not preparation for life; education is life itself.

It is through education that you can change the face of the world.
It is very important to mankind because it is used to mitigate most of the challenges faced in life.
The knowledge that is attained through education helps open doors to a lot of opportunities for better prospects in career growth.
Education is life.
Take it or leave it.





Bonjour online classes !

Tbh, the transition from traditional face-to-face classes to online classes has been really hard.

Dengan masalah line lagi kadang-kadang tak okay , bunyi bising dalam rumah lagi adik bermain. 

Sekarang ni, kelas pun start awal pagi. 

Ada juga kelas saya yang start jam 9 malam sehingga jam 10.30 malam .

Assignment pun dah membiak hahaha. 

Apa-apa pun fighting to dearself ‼️ 

I wish I can do it . Yeahh ๐Ÿฅฐ

Sekian sahaja update saya untuk hari ini hehehe

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️






Post a Comment

6 Comments

  1. Well said. Good luck to you sis! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  2. online class mmg susah.. huhuhu first mmg internet selalu problem hmmm

    ReplyDelete
  3. goodluck! I know it's kinda hard for us to continue this online learning, but be strong kay? :)

    ReplyDelete
  4. do your best! belajar dgn tenang..rasa down solat okay :)

    ReplyDelete
  5. fighting.. jangan mengalah..
    Kehidupan itu sendiri sebuah pelajaran..

    ReplyDelete
  6. Huhu betul tu. Macam kena pula post ni sebab i tengah bercelaru fikir pasal nak sambung study ke tak haha doakan baik2 tau! :)

    ReplyDelete