Kena Reserve Balik lah Join First GA Blogger Lain untuk Bulan September Ni

 

Assalamualaikum semua.

Saya pasti ada yang perasan semalam saya ada buat entri join GA dari blogger Atie Zieya 😂 Rupanya tahun lepas punya 😅 Saya nampak entri dari blogger lain yang ada buat entri tu juga. Jadi saya excited lah nak join juga hahaha. Saya pun tak habis check di entri original di blog Atie tu , siap komen dah yang saya join 😄

Apa-apa pun terima kasih yang datang singgah blog saya dan komen bagitahu yang GA tu tahun lalu punya. Saya pun kelucuan sendiri dengan entri saya tu hahaha 😂 Jadi saya decide nak cerita dekat sini, macam diari lah gitu hahahaha. 

Takmau padam entri ni hahaha. Saya pasti nanti di tahun-tahun akan datang saya akan baca lagi entri ni hahaha, jadi ada lah benda yang boleh diingat hahahaha. Well, first time lah jadi dekat saya hahaha. Nah masih lagi kelucuan sendiri hahaha. 

Kelucuan ni maksud saya, saya ketawa dekat diri sendiri hahaha. Jadi kena reserve balik lah join first GA blogger lain untuk bulan September 2021 ni. Time saya free ni memang nak buka blog ja kerja. Teringin nak dapat tempat di ranking Alexa tu. Saya ada check blog saya, tak ada ni di ranking Alexa. Huhuhu cedih.

Terinspirasi juga lah dengan blogger-blogger lain yang bila saya blogwalking di blog mereka, mesti saya nampak users online mereka banyak berpuluh-puluh. Wahh. Dan pastinya, sebab banyak dah blog post mereka buat. Saya baru ada 85. Masih sikit. 

Jadi berbalik dengan topik utama tadi hahaha. Yang tersalah tarikh nak join entri tu, saya kena cari GA baru lagi lah ni nak dijadikan untuk Join First GA di Bulan September 2021 ni 😄 Memandangkan usia blog saya dah Setahun Sebulan 😍

Have a nice day 😍

Post a Comment

2 Comments

  1. ha tu la ada perasan beberapa blogger dok post entry GA Atie tu ehhee.. try jgk klik then notice eh tu tahun 2020 punya entry ehehhe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha yaa tu laa aduu saya pun tak check betul-betul hahaha

      Delete