10 Barang untuk Room Decor & Accessories di Shopee 9.9

Source: Shopee Malaysia 

Ini adalah barang yang anda boleh beli untuk Room Decor & Accessories dari Shopee 9.9. Sesiapa yang plan nak deco bilik sendiri, bosan dengan bilik sendiri, dan mahukan kelainan untuk bilik sendiri, anda boleh beli senarai barang di bawah. Jangan risau! Barang di bawah ini semuanya MURAH MURAH. Review-review dari orang yang pernah beli juga mengatakan bahawa kedai tersebut sangat dipercayai dan kualiti barang adalah baik. 

So, let start! Tekan ja nama kedai di bawah kalau nak terus ke kedainya. Saya dah letak link untuk anda. Selamat bershopping :D !


1. Alphabet Light - angelcity123.my


2. Wooden Wall Hanging Storage - btsbedroom.my

3. Iron Wooden Decorative Wall - btsbedroom.my 

4. 1pc Small Green Succulent Artificial - btsbedroom.my

5. Wooden Desk Calender - btsbedroom.my

6. Karpet Bulu - imteeyaz

7. Cadar - battonshome

8. Wallpaper - gentletime.my

9. Hanger Tudung - emyzaes

10. DIY Wire Grid Panel - toptops.my


Semoga hari anda baik dan luar biasa! Terima kasih kerana sudi baca. 

Post a Comment

14 Comments

  1. Hana tak reti lah beli kat Shopee hahah selalu beli kat Mr.DIY jee haha :')
    .
    Oh yaa, thank you for sharing these nice tips! Awesome!! :) ;)

    ReplyDelete
  2. wooden wall tu cantik. dah lama teringin nak beli wire grid tapi tak tahu nak pasang kat mana..hehe ♕Tiara Sapphire♕

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaa betul tu wooden wall tu mmg cantik :D hihihi

      Delete
  3. waa.. nice sharing!
    Selalu beli kat MR DIY atau ecoshop saja pasal decor nie haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe iya kak Nurul. barang MR DIY dan ecoshop pun bagus dan murah . btw thankss singgah <3

      Delete
  4. karpet bulu tu lagi syok kalau beli dekat kaison sebab boleh ras sendiri level fluffy dia macam mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaa kalau di kaison mmg bole rasa sendiri fluffy nya jadi puas hati nak beli yang mana satu kannn :D saya pun beli juga di kaison ehehehhe

      Delete