Brew by Hairpot for lashes is very recommended

 



Hai! Jadi kali ini saya nak share kenapa brew by hairpot ni sangat recommended. Saya juga pemakai brew. Brew ni boleh melebatkan dan memanjangkan bulu mata. Memang bagus sangat. Ada perubahan yang bagus pada bulu mata saya. Hihihi

Okay first of all, gambar brew di atas adalah packaging yang lama. Yang ada pada saya sekarang ni :) Brew saya belum habis lagi, sebab saya tak selalu pakai. Pakai bila rajin ja. Hihihi. Jadi belum habis lagi ni. 

Source: Google

Gambar di atas adalah brew dengan packaging yang baru. Brew yang berwajah baru saya belum miliki lagi hihihi. But maybe next time. Selepas brew saya yang sekarang ni habis.


Entri ni adalah dari saya sendiri dan tidak di sponsor dari siapa pun. 


Kenapa saya suka dengan produk ini

Saya dah pakai brew ni dah 8 bulan. Saya dah ada beli dua kali. Walaupun saya jarang pakai. Tetapi ada juga perubahan pada bulu mata saya. Panjang dan thick. Seriously, memang menjadi produk ni.

Sebelum saya beli brew ni, saya dah survey dah review-review dan feedback dari customer dorang. Memang terbaik lah semua feedback dorang dapat. Saya pun time tu nak sangat beli terus. Time tu harga masih RM38. Sekarang dah RM40 sebab dah makin mendapat sambutan. Ramai dah nak beli sekarang ni.

Anda kalau tak beli, memang rugi lah. Bulu mata yang botak tu boleh tumbuh panjang lagi. Dengan brew by hairpot ni ja. Bukan untuk bulu mata ja. Boleh juga digunakan pada kening. Kening yang tak berapa nak ada bulu kening tu, boleh pakai brew by hairpot. 


Yang ni saya punya botol brew. Satu lagi saya tak simpan, dah buang hahaha. Dah habiskan, saya tak biasa nak simpan-simpan barang yang dah habis ni. Hihihihi




Ingredients

Rosemary infused castor oil, coconut oil, and candlenut oil. 


Harga

RM40.00 untuk satu botol (3.3ml) yang boleh bertahan sehingga 3 bulan.

Kalau nak beli boleh tekan nama kedai yang berwarna biru bawah ni sebab ada freegift :D 




Semoga hari anda baik dan luar biasa ! Terima kasih kerana sudi baca post saya ni.

Post a Comment

8 Comments

  1. Kita pun banyak kali dok tengok this one lalu ws status 🤣 tempted gak ah 🤣

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis try lah ;) tak menyesal juga la kalau beli hihi

      Delete
  2. punya la dok baca , apa la brew ni, rupanya mascara eh? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ahh dia mcm mascara hahaha tapi bukan mascara. ni utk lebatkan dan panjangkan bulu mata :D

      Delete
  3. brand ni dari mana ayu, tak pernah dengar pula. packaging dia cantiklaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. local brand :D kann cantikk kann packaging diaa ,

      Delete
  4. wah.. nampak menarik je.. cantik betul packaging dia

    ReplyDelete