What happen today !

 



Your connection is not private

Attackers might be trying to steal your information from www.youthayuju.blogspot.com

(for example, passwords, messages, or credit cards). Learn more




OMG! Tiba-tiba ja dapat komen dari rakan blogger, Cuya, beritahu google kata ada orang pretending jadi saya bila dia try nak buka link d Chatbox. Then, saya try buka link saya dari Chatbox saya. Terkejut betul saya! Saya google macam-macam cara nak fix masalah tu. Tapi langsung tidak berkesan. Saya risau sudah tadi. Wifi pun saya forget lepas tu connect balik. Chrome ni saya tutup then pasang balik. Sampai delete history di chrome. Still juga jadi macam tu. Tapi yang saya hairan, bila saya buka View Blog,

tiada pula muncul yang "Your connections is not privete" tu. Bila saya double check balik, link saya letak dekat Chatbox dengan link yang saya buka dari View Blog tu tidak sama ๐Ÿ˜… Saya selalu juga main taip ja terus link. Maybe salah taip, jadi lah mcm tu. 

https://youthayuju.blogspot.com/ ๐Ÿ‘‰ Link dari view blog

https://www.youthayuju.blogspot.com/ ๐Ÿ‘‰ Link yang saya letak dekat Chat Box


Rasa lega lah sikit. Tapi if anyone yang tahu mungkin memang link saya ni ada masalah atau apapun, tolonglah share tips dekat saya macam mana nak fix ๐Ÿ˜”

Post a Comment

22 Comments

  1. Mira pun bila tekan link yg awak tinggal kt chatbox jd mcm tu jugak. Tak ingat mcm mana boleh access blog awk lps tu. Rasanya mira tekan link awk kt blog org lain.

    ReplyDelete
  2. aduh.. bahaya la mcm ni kan.. tkot nt jadi yg bukan2 plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaa memang pun , mcm bahayaa kann. tapi maybe saya salah letak link. sbb sebelum ni mmg saya main taip ja. tak copy ehehehe

      Delete
    2. ahhh if lepas ni jadi lagi... mesti something wrong somewhere

      Delete
    3. yaaa sy perlu hati2 lepas ni

      Delete
  3. klo https tak perlu dah www..kalau tak salah saya la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouu yakaaa . Thankssss ! makin legaa sayaa rasa bila awak cakap macam tu . terima kasih yaaa

      Delete
  4. ouh boleh jadi macm ni juga ye hm , perkara baru untuk saya juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaa Sophea, saya betul-betul terkejut juga bila benda ni jadi pada saya semalam. fuh, tapi kalau memang link saya ada masalah lagi lepas ni, saya tak tahu lah ehehe

      Delete
  5. patutlaa asyik kluar macam ni,n sy baru tahu..thanks info

    ReplyDelete
  6. mungkin sebab www tu kot..
    Salam perkenalan.. done follow sini.. tq singgah blog saya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaaa saya pun pikir mcm tu jugaa mungkin sbb www tu . thanks singgah sini juga :D

      Delete
  7. Tak pasti pulak sebab tak pernah jadi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestnya kalau tak pernah jadi mcm ni . saya ja rasanya jadi mcm ni hehehe :D tdak tahu la kenapa

      Delete
  8. seram kan bila jadi gitu haaaa..lepas ni kena berhati2 tau ayu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaaa seram sangat-sangat :( lepas ni sy perlu hati-hati lagi

      Delete
  9. Takut jugak kan bila jadi macam tu. Kadang kadang saya pon salah type link blog jugak. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann hahaha , tapi skrg saya dah kena jadi dah boleh pengajaran dah buat saya dan org lain lepas ni supaya dapat elak benda ni awal-awal hehehehe

      Delete
  10. pernah jadi macam tu dulu, tapi dah lupa la sebab apa.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouu yakaa , kalau ingat dah beritahu laa ehehehe

      Delete