Giveaway Sii Nurul


 


Hai ! Maaf sebab jarang update blog. Sekarang pun belum habis exam lagi. Tapi curi-curi masa ja buka blog ni hihihihi. So, kali ni saya join giveaway dari kak Nurul .  Syarat pun mudah ja untuk sertai. Kalau korang nak join, sangat dialu-alukan. Ramai lagi best kan. 

TEKAN JA BANNER DI ATAS KALAU NAK JOIN


Giveaway ni sehingga 20 Februari. Jadi sempat lagi kalau ada yang nak join yaaaa.

full-width

Post a Comment

26 Comments

  1. saya pun join juga ga ni! goodluck~

    ReplyDelete
  2. Done follow awak sekali masukkan dlm bloglist

    Dr segment yg sama
    https://www.opzzpinky.com/2021/02/giveaway-sii-nurul.html

    Gud luck

    ReplyDelete
  3. good luck in both your exams and this segment 💪🏼

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sudi join ^^
    Selamat bersegmen & all the best!

    ReplyDelete
  5. hi. singgah drp giveaway yg sama. hehe

    ReplyDelete
  6. giveaway CUya kembali! jom joinn

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
  7. jalan menyinggah dari segmen yang sama. good luck!

    ReplyDelete
  8. *knock knock*

    Dropping by to say hi :)
    All the best!

    Visiting from https://sleekandpump.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Terima kasih kerana sudi join giveaway ini.. Pemenang telah diumumkan. Boleh semak di entri ya ~
    https://www.siinurul.com/2021/02/tahniah-kepada-pemenang-giveaway-sii.html

    ReplyDelete
  10. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezeki menang GA ni :)

    ReplyDelete