Wednesday, June 21, 2023

Cara Buat Duit Dengan ShopBack

 


Buat duit dengan ShopBack ! Yer betul. Dengan ShopBack ja anda boleh buat duit. Nak tahu caranya ? Sebelum itu, anda perlulah download apps ShopBack kat telefon anda terlebih dahulu. Saya ada Gift RM10 untuk sesiapa yang install ShopBack sekarang.

Pastikan anda masukkan code saya "r3fPeC"semasa nak sign up nanti. Atau tekan ja link ni 👉LINK👈Anda akan dapat RM10 cashback.


So basically, setiap pembelian anda boleh dapat cashback tunai dengan ShopBack ni. Caranya, semasa anda nak shopping barang kat Shopee, Lazada, atau Zalora misalnya, anda buka dahulu apps ShopBack, pastu search Lazada atau Shopee atau Zalora (ikut platform mana anda nak buat pembelian), pastu dia akan direct ke apps Lazada atau Shopee atau Zalora tu tadi, jadi anda shopping ja macam biasa and selesaikan payment. Nanti check reward kat ShopBack semula 😍 Sewa hotel pun boleh dapat cashback tau. 

Selain tu, yang suka shopping banyak kat Zalora, JD Sports, dan book ticket flight, download lah ShopBack. Dapat cashback tunaii tauu. Kumpul-kumpul nanti boleh withdraw. Berbaloi tau kalau ada ShopBack !

No comments:

Post a Comment